Werkwijze & stappenplan

Het aanschaffen van een haarwerk of haaraanvulling is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Bent u door omstandigheden niet in staat onze haarboutique te bezoeken, dan komen wij bij u aan huis of in het ziekenhuis. Dit gebeurt dan wel buiten onze reguliere openingstijden.

In een oriënterend gesprek gaan we samen met u kijken welk haarwerk het beste bij uw uiterlijk past. U krijgt een duidelijke uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Het haarwerk wordt aan uw persoonlijheid en wensen aangepast. Door de vele mogelijkheden is het eindresultaat dan ook zeer natuurgetrouw. Wij zorgen er ook voor dat u vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van uw haarwerk.

U kunt bij ons een haarwerk kostenloos reserveren als u tijdig, voordat u een behandeling moet ondergaan waardoor haaruitval ontstaat, een haarwerk uitzoekt. Vindt er geen haaruitval plaats, waardoor het haarwerk niet meer nodig is, bent u niet tot aanschaf verplicht.
Bij aflevering van elk haarwerk ontvangt u van ons een gratis onderhoudset, bestaande uit shampoo, balsam en een wasvoorschrift.

Uiteraard zullen wij zeer discreet met uw informatie omgaan. Tevens verzorgen wij de vergoedingen met alle zorgverzekeraars zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Kort samengevat

  1. Neem contact met ons op via de telefoon of mail. Mocht u door omstandigheden niet langs kunnen komen, bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis
  2. U krijgt een machtigings-/ verwijsbrief voor een haarwerk van een specialist of verpleegkundige
  3. Samen kijken we wat uw wensen zijn, mocht u zelf niet kunnen auto rijden of vindt u het fijn als iemand mee gaat mag dit natuurlijk altijd!
  4. Samen bekijken we de pruiken die op voorraad liggen. Indien nodig bestellen we de pruik die het best bij u past. U kunt het haarwerk passen en wij knippen hem voor u op maat.
  5. Is er nog een afspraak nodig, doen wij dit graag.
  6. Samen kijken we naar uw zorgverzekering. U kunt namelijk de factuur declareren bij uw zorgverzekeraar, meestal krijgt u zo’n 80% vergoedt. Samen bekijken we dan wat het u gaat kosten. Haarwerken vergoedingen.
  7. U kunt vervolgens met een gerust gevoel naar huis. Op het moment dat uw haren beginnen met uitvallen hebben we een mooie en goede oplossing klaar liggen
  8. HaarBoutique Paris regelt alles met uw zorgverzekeraar.
  9. Heeft u verder nog vragen? Wij staan 6 dagen per week van 09:00 – 20:00 voor u klaar!

Het hele proces is binnen een week te regelen. Van passen tot bestellen! Samen kijken we naar de beste oplossing en dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos.