Werkwijze

Het aanschaffen van een haarwerk of haaraanvulling is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Bent u door omstandigheden niet in staat onze haarboutique te bezoeken, dan komen wij bij u aan huis of in het ziekenhuis. Dit gebeurt dan wel buiten onze reguliere openingstijden.

In een oriƫnterend gesprek gaan we samen met u kijken welk haarwerk het beste bij uw uiterlijk past. U krijgt een duidelijke uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Het haarwerk wordt aan uw persoonlijheid en wensen aangepast. Door de vele mogelijkheden is het eindresultaat dan ook zeer natuurgetrouw. Wij zorgen er ook voor dat u vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van uw haarwerk.

U kunt bij ons een haarwerk kostenloos reserveren als u tijdig, voordat u een behandeling moet ondergaan waardoor haaruitval ontstaat, een haarwerk uitzoekt. Vindt er geen haaruitval plaats, waardoor het haarwerk niet meer nodig is, bent u niet tot aanschaf verplicht.
Bij aflevering van elk haarwerk ontvangt u van ons een gratis onderhoudset, bestaande uit shampoo, balsam en een wasvoorschrift.

Uiteraard zullen wij zeer discreet met uw informatie omgaan.

Tevens verzorgen wij de vergoedingen met alle zorgverzekeraars zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.