Prijzen haarwerken

Wat kost een haarwerk?

In het algemeen is dit moeilijk te zeggen omdat je veel verschillende soorten haarwerken hebt. Een haarwerk kopen is best lastig als je niet weet wat de verschillen zijn. Om u een beeld te geven van de prijzen liggen synthetische haarwerken tussen de €500 en €1100 euro. Maar een haarwerk van echt haar kan oplopen tot €4500 euro. Dat is dus heel verschillend! Bij HaarBoutique Paris helpen we u graag met het maken van die keuzes. Wij hebben al vele jaren ervaring en inmiddels al heel wat klanten blij gemaakt met een haarwerk wat bij hen past.

Onderhouden van je haarwerk

Een haarwerk van synthetisch haar is over het algemeen makkelijker om zelf in onderhoud te nemen en te verzorgen. Bij HaarBoutique Paris zijn speciale middelen aanwezig die u kunt gebruiken tijdens het onderhouden van uw haarwerk. Vaak komen klanten zo’n eens in de 4 maanden weer bij ons terug in de salon om het haarwerk bij te knippen of terug in model te brengen. Maak hiervoor wel even een afspraak alvorens u langskomt.

Vergoeding van een haarwerk

Meestal weten onze klanten niet dat er een flinke vergoeding zit op een haarwerk. Als u alopecia hebt, een chemokuur ondergaat of andere medische ingrepen moet ondergaan wat van invloed heeft op uw haar krijgt u dit altijd vergoed. In 2023 is de basisvergoeding vastgesteld op €454,50,- euro per 12 maanden. Lees meer over vergoedingen van een haarwerk!